Уманський державний педагогічний університет – містечко щасливих студентів

  • Дата публікації: 02.10.2014

Ось і пройшов перший осінній місяць навчання 12 групи економічного факультету  в університеті. Як відомо, деякими справами можна займатися протягом всього свого життя. Однією з таких справ є навчання.

«Учитися потрібно для того, щоб стати потрібним в житті. Адже з розумною, тобто грамотною по-справжньому людиною, усі хочуть товаришувати, спілкуватися, співпрацювати. Уманський державний педагогічний університет дає нам таку можливість», – вважає Бурдейна Катерина.

Як зауважила Кутащук Віка, що ми щасливі студенти тому, що вступили в «найпрекрасніший» університет. Навчання дається легко і зрозуміло, так як викладачі університету з повагою ставляться до нас та подають знання на високому рівні. Сам університет комфортний, завжди свіжо та чисто. Історія Уманського державного педагогічного університету починається з серпня 1930 року, ми пишаємося, що навчаємося в такому раритетному місці.

Бабина Оля вважає: «Приємно спостерігати, як студентське життя в УДПУ не стоїть на місці. Різноманітні походи, тематичні вечірки, творчі заходи, спортивні змагання – це слова, які лунають в коридорах університету кожного дня. Наприклад, нещодавно ми відпочивали в Білогрудовському лісі. Всі чудово провели час: брали участь в різних спортивних конкурсах, грали в волейбол і футбол, краще дізналися про одне одного, здружилися».

 

Семирот Валентин вказав на те, що в університеті є власний прес-центр та студентська газета “EconomInfo”, де викладена інформація університецького життя. Загалом, Уманський державний педагогічний університет – правильний вибір. Ми маємо змогу не тільки здобути гарну вищу освіту, а й розвинутися творчо.

Студенти 12 групи напряму підготовки «Економіка підприємства» вітають професорсько-викладацький склад з Днем працівника освіти.

 

 

 

 

Міні галерея


Лютий
Квітень