Студентські роки – початок усіх перспектив

  • Дата публікації: 08.10.2014

Молодий  я, молодий,

Повний сили та одваги.

Гей, життя, виходь на бій, —

Пожартуєм для розваги!

Павло Тичина

Одним із найважливіших завдань, як в цілому для держави, так і для університету є громадське, патріотичне, культурне виховання студентів, залучення їх до соціально-політичних та економічних перетворень.

Дозвілля – чудовий простір для розвитку культури. Правильна організація дозвілля сприяє формуванню у молоді культури спілкування, створює умови для самореалізації і самовиховання особистості. Однак потужний педагогічний потенціал вільного часу для значної кількості студентів залишається неусвідомленим, нереалізованим.

Із студентами другого курсу була проведена розмова, спрямована на формування їх як соціально активних громадян-патріотів, орієнтованих на загальнолюдські цінності, високу культуру й інтелігентність.

Для визначення усіх переваг сфери дозвілля, на факультеті студентам було запропоновано техніку прийняття рішень «Квадрат Декарта». Змістовний відпочинок не тільки розвиває у юнаків і дівчат особисті якості, але й організовує їх, надає впевненість у своїх діях і компетентності.

Сьогодні саме молодь володіє необхідним потенціалом, успішна реалізація якого забезпечить тріумфальне майбутнє українського суспільства.

Міні галерея


Лютий
Квітень