Перший курс – перші успіхи!

  • Дата публікації: 08.10.2014

З посмішкою згадую  той день, коли я став студентом. День, як сказала наш куратор, який ніколи не зітреться з нашої пам’яті. Ми ж стали майже самостійними. Чому майже?! Тому, що дорога, яку ми самі обирали, прочитуючи інформаційні листи, передивляючись велику кількість сайтів різних навчальних закладів і обравши саме наш економічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, лише розпочата.

Ми з острахом йшли на свою першу лекцію, а потім думали чи зможемо осилити різні науки.

І іноді закрадалась невпевненість, але нам завжди допомагають наші викладачі, завжди професійно пояснюючи нове та толерантно ставлячись до нас. Вони кожного разу нас підтримують порадою – будь-то навчання, чи щось особисте.

Спонукають нас постійно рухатись до пізнання чогось нового, відвідування виставок, науково-методичних семінарів.

Багато хто з першокурсників вже стали членами різних творчих гуртків та спортивних секцій.

Можливість проявити себе як креативну особистість для нас, першокурсників, стане презентація першого курсу – ми будемо поєднувати наші таланти та творчість,  демонструвати свою належність до спеціальності «Туризм».

Яскравим доказом єднання всього факультету став туристичний похід до лісу, де викладачі разом  з нами змагались у естафетах, квестах, волейболі та футболі.

Окремо хочеться згадати про навчальні корпуси, де ми навчаємось, затишні аудиторії, зручні меблі – все це створює таку теплу і одночасно серйозну атмосферу для навчання, що хочеться сказати, як Архімед: «Дайте нам точку опори і ми перевернемо цей світ!».

Мамієнко Євген, студент 17 групи

Міні галерея


Лютий
Квітень