Ми з Приватбанком у Всесвітній день заощаджень!

  • Дата публікації: 31.10.2014

У рамках святкування Всесвітнього дня заощаджень, який відзначається в Україні 31 жовтня для студентів III курсу організовано тематичне інтерактивне заняття. До організації цього заходу долучилися не тільки викладачі кафедри економіки підприємства, фінансів та фінансово-економічної безпеки, а й представники відділення Приватбанку  в  м. Умань.

Дотримуючись основного задуму організаторів Всесвітнього дня заощаджень, який присвячений економії в широкому розумінні цього слова, Максим Петрович Маренко – керівник відділення «Центру розвитку бізнесу Приватбанку» (м. Умань) розповів студентам про потребу заощадження коштів та планування витрат, про правильне управління грошима, про дбайливе ставлення до часу, речей, природних ресурсів.

Також в обговоренні діяльності банківських установ та, зокрема діяльності Приватбанку студентів найбільше цікавили питання особливих умов розміщення депозитів та нарахування відсотків, перспективи проходження практики в банку з можливістю подальшого працевлаштування. Цікавинкою для студентів стала пропозиція від Приватбанку – онлайн-практика, яка дозволяє навчатися у будь-якій точці світу,   вивчати цікаву і сучасну теоретичну програму, а також виконувати практичні операції, як це роблять співробітники на етапі підготовки до роботи в банку.

Для студентів такі зустрічі – це ще один шанс підвищити рівень фінансової грамотності, а для банків – можливість залучити нових клієнтів та збільшити довіру до своєї діяльності.

Міні галерея


Березень
Травень