Знайомство куратора з групою

  • Дата публікації: 12.09.2014

Традиційним на економічному факультеті вже стало ознайомлення з пам’ятками культури  в м. Умань. Так, студенти 11 групи разом з куратором Хлистун Ольгою Анатоліївною, відвідали Національний дендрологічний парк «Софіївка», який славиться не тільки своєю красою, а й пам’ятками архітектури.

Відомий російський мандрівник І. М. Долгорукий, відвідавши Софіївку в 1810 р., писав: “Якщо ви хочете мати правдиве поняття про те, що звичайно називають полями Єлисейськими, земним раєм, прийдіть у Софіївку і подивуйтесь в ній генію творчому. Там природа і мистецтво, поєднуючи всі сили свої, створили пречудову картину.  Ніщо не може зрівнятися з тим, що тут бачиш: все зачаровує, захоплює. Сад цей – один із щасливих і неодмінних наслідків мистецтва людського…”.

Студенти мали змогу побачити визначні місця дендрологічного парку, оцінити всю його красу і велич. Саме такі заходи розвивають в студентах любов до природи, до прекрасного, підвищують культуру особистості, що в свою чергу сприяє покращенню відносин людини з природою.

Студенти були задоволені прогулянкою та виявили бажання відвідати ще безліч місць пов’язаних з історією Уманщини.

Міні галерея


Лютий
Квітень