У здоровому тілі – здоровий дух!

  • Дата публікації: 20.09.2014

Для студентів економічного факультету стало гарною традицією розпочинати навчальний рік  з відзначення Дня здоров’я у Білогрудівському лісі.

Привітала всіх із святом та побажала гарного відпочинку декан економічного факультету.  Після чого між командами студентів та викладачів було проведено спортивні змагання. Усі учасники проявили себе як вправні спортсмени та досвідчені туристи.

Перебування на природі пов’язане з певними труднощами й вимагає певних навичок. Студенти змогли попрактикувати свої вміння орієнтуватись на місцевості, розпалювати багаття, варити кашу, смажити м’ясо й овочі, самостійно забезпечувати себе усім необхідним для повноцінного та цікавого проведення часу на природі.

Економічний факультет відомий своїм вміння весело та активно проводити вільний час. Отриманими враження діляться студенти.

Дмитро Коротич, 15 група

Після відвідування Білогрудівського лісу наша студентська родина стала більш дружною. Більшість приймала активну участь у спортивних конкурсах з особливим задоволенням. Після спільного відпочинку у групи з’явилось ще більше натхнення до навчання.

 

 

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень