Підсумки тижня HR – менеджера

  • Дата публікації: 20.09.2014

19 вересня було підведено підсумки тижня HR – менеджера. Він традиційно був багатий на яскраві заходи та залишив незабутні враження для студентів економічного факультету. Найбільш активних учасників змагань, що проводились протягом тижня, урочисто було нагороджено цінними призами та грамотами.

Так, в конкурсі стінгазет “HR-manager очима студентів” беззаперечну перемогу завоював плакат 24 групи. Жюрі в складі Олійник Даші, Милка  Аліни, Харук Марини було підкорено оригінальністю та творчим підходом авторів.

Як зазначила голова жюрі Петрухіна Любов: “Всі газети були цікавими, змістовними та гідними нагороди”.

Надзвичайно складним завданням було визначити переможця у фотоконкурсі “Ми-управлінці”, адже всі учасники були активними та яскравими. Однак пальму першості здобуло фото 37 групи, яке вирізнялось креативністю  серед інших. Переможці  були  нагороджені  кубком  “Імідж факультету” та грамотою.

У брейн-ринзі “Менеджери розуму” перемогла команда “Диктатори”, яка була відзначена цінним призом  – “Лампою знань”.

Апофегеєм цієї феєрії стала посвята у спеціальність студентів 1-го курсу напрямку підготовки “Управління персоналом та економіка праці”. Привітання та нагороди студенти отримали від завідувача кафедри маркетингу та управління бізнесом Чирви Ольги Григорівни.

Студенти були задоволені таким насиченим та цікавим тижнем і висловили щиру подяку організаторам за креативність, різноманіття заходів та увагу до організації їх дозвілля.

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень