День туризму

  • Дата публікації: 29.09.2014

25 вересня 2014 року викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи був організований туристичний похід, присвячений Всесвітньому дню туризму. Захід проводився на околиці Умані, в Білогрудівському лісі, за участі студентів напрямів підготовки «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», учнів 11-го класу ЗОШ №3.

Студенти ІІ, ІІІ та ІV курсів провели туристичні майстер-класи для студентів першого курсу та школярів: Сподобаєв Володимир та Гольонко Ігор (35 гр.) – встановлення намету; Соболевський Олександр (28 гр.) – розпалювання вогнища; Грабарський Андрій та Кашперський Сергій (27 гр.) – подолання маршрутів з перешкодами.

Старшокурсники допомогли ознайомитися зі специфікою майбутньої професії та передали корисний досвід студентам, які розпочинають навчання в університеті. Після того були проведені змагання з туризму, в яких взяли участь команди академічних груп, які брали участь у святі. Журі змагань були підведені підсумки та вручені грамоти за здобуття призових місць.

Цікавим був конкурс на кращу туристичну страву. Тут студенти проявили свою кулінарну майстерність та креативність у підготовці та пригощанню різноманітних страв.

Завершилося свято урочистою посвятою майбутніх спеціалістів в почесні лави туристів з проголошенням клятви та присвоєнням першокурсникам гордого звання «Турист УДПУ».


Свято було організовано та проведено на високому рівні та залишило яскраві враження у студентів та школярів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень