Завершення вступної кампанії

  • Дата публікації: 18.08.2014

Згідно «Правил прийому до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в 2014 році», 19 серпня – кінцева дата зарахування вступників, тобто завершення вступної кампанії. Для абітурієнтів вже позаду випускні екзамени, складання зовнішнього незалежного оцінювання, вибір майбутнього фаху, вступні екзамени, рейтинги, зарахування на державні місця та контрактну форму навчання, моменти хвилювання та радості перемог.

Віднині ви, вступники до вищих навчальних закладів, стали студентами та магістрантами, з чим колектив економічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини вас щиро вітає! Особливі привітання ми шлемо на адресу наших студентів, які обрали напрями підготовки та спеціальності, за якими здійснюється підготовка на економічному факультеті. Будьте впевнені – ваш вибір вірний. Адже високий рівень фахової підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів на факультеті забезпечують 7 докторів наук, професорів; 23 кандидати наук, доцентів; 3 відмінники освіти.

Зупинимось на деяких особливостях цьогорічної вступної кампанії на економічному факультеті. Так, абітурієнтами було подано понад 1100 заяв на вступ, що більше, ніж минулого року. Значної популярності набув електронний вступ, оскільки подача заяви через мережу Інтернет має ряд переваг, зокрема відпадає необхідність чекати великі черги в приймальній комісії, є можливість подати на 3 напрями підготовки, не виходячи з дому і відслідковувати своє місце в рейтингу через Інформаційну систему вступу до вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації «Конкурс».

 

Разом із традиційними напрямами підготовки «фінанси і кредит», «економіка підприємства», «маркетинг», «туризм», за якими уже відбувся не один випуск бакалаврів, спеціалістів і магістрів, все більшої популярності серед абітурієнтів набувають нові напрями: «облік і аудит», «управління персоналом та економіка праці», «готельно-ресторанна справа», «маркетинг» зі спеціалізацією «маркетинг медичного та фармацевтичного обслуговування» для випускників медичних коледжів. Випускники коледжів охоче вступають на бакалаврські напрями підготовки економічного факультету (2 або 3 роки навчання), оскільки їх зарахування не передбачає складання академічної різниці, а навчання здійснюється за окремими навчальними програмами. Для студентів денної форми навчання, які суміщають навчання із професійною діяльністю, створюються всі необхідні умови для виконання академічного навантаження за індивідуальним графіком.

Серед магістерських програм, які пропонує економічний факультет, за спеціальностями «Бізнес-адміністрування» та «Управління фінансово-економічною безпекою» на денній формі навчання, а за спеціальностями «Фінанси і кредит» та «Економіка підприємства» на заочній формі, ліцензію було виконано повністю, при чому в умовах конкурсу понад 2 особи на 1 місце.

Отже, новий 2014-2015 навчальний рік для економічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини розпочнеться вдало, бо до лав студентства приєднаються цілеспрямовані, розумні, креативні молоді люди, які показали гідні результати зовнішнього незалежного оцінювання та вступних випробувань, і поставили за основну мету здобуття вищої освіти у провідному університеті України.

Міні галерея


Лютий
Квітень