Вітаємо з Днем державного прапора України!

  • Дата публікації: 23.08.2014

23 серпня відзначається День Державного Прапора України. Наш державний прапор оточений багатовіковою славою, він вінчав великі перемоги, найважливіші події в житті країни.

Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить державний гімн і майорить державний прапор.

У повазі до національних символів проявляються громадянська самосвідомість, вміння і готовність об’єднати сили і подолати будь-які перешкоди, вирішити завдання будь-якої складності. Саме в цьому полягає справжній патріотизм, любов до своєї великої Батьківщини, гордість за свою історію.

За відносно невеликий період становлення України, державний прапор став відомий у всьому світі. Сьогодні від кожного з нас залежить, щоб це визнання тільки зміцнювалося. Динамічний розвиток економіки, зростання оборонного потенціалу, твердість і впевненість у міжнародній політиці, істотне підвищення якості життя та добробуту громадян – все це визначає авторитет нашої країни, авторитет державної символіки.

Бажаємо всім українцям миру, щастя, благополуччя, успіхів в роботі і у всіх починаннях на благо Вітчизни!

Зі святом, дорогі українці!

 

Міні галерея


Лютий
Квітень