Університет – моя друга домівка!

  • Дата публікації: 16.08.2014

Справжній професіонал повинен володіти високим рівнем знань, вмінням застосовувати їх на практиці та здатністю приймати оптимальне управлінське рішення. Закінчивши перший курс, я переконався, що саме цьому навчають на економічному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Енергійне, творче і веселе студентське життя на економічному факультеті захоплює у вир незабутніх вражень та неповторних моментів, де кожна особистість має можливість проявити навички й таланти.

Студенти забезпечені сучасними технологіями навчання, мають можливість здобувати освіту в гарно обладнаних, зручних аудиторіях. Робота на факультеті організована відмінно. Це те місце, де хочеться вчитися, де хочеться розвиватися, де хочеться прагнути кращого та здобувати нові перемоги!

    

В університеті створені усі необхідні умови не лише для здобуття якісної освіти, а й для особистісного розвитку студентів, на високому рівні організовуються різноманітні культурно-виховні заходи, вітається творчість та креативність.

Студенти напряму підготовки ,,Туризм” ходять у різноманітні туристичні походи рідним краєм, беруть участь у змаганнях з туризму та спортивного орієнтування, відвідують міжнародні туристичні виставки, музеї, картинні галереї.

 

Вартосказати, що мене вразило тактовне ставленнявикладачів до студентів. Тут чітковідчуваєтьсядотримання принципу партнерськихстосунківміж тими, хто навчає і хто стане в майбутньому кваліфікованими фахівцями. Ставши студентом, я зустрівся із висококваліфікованими, вимогливими викладачами й ерудованими студентами, мене оточила приємна атмосфера взаємодопомоги. Переконаний, що весь факультет є великою родиною.

Протягом першого року навчання я пізнав багато цікавого з різних предметів. Познайомився зі студентами різних курсів і впевнився у тому, що це освідченні, культурні і талановиті люди, котрі можуть бути прикладом для наслідування.

Я пишаюся тим, що ношу почесне звання студента економічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини!

Андрій Грабарський, студент 2 курсу напряму підготовки ,,Туризм

Міні галерея


Лютий
Квітень