Готельно-ресторанний бізнес – конкурентоспроможність та перспектива!

  • Дата публікації: 22.07.2014

Однією із сучасних професій на ринку праці є готельно-ресторанна справа, яка спрямована на максимальне задоволення найрізноманітніших побутових і культурних потреб споживачів, забезпечення високогорівня сфери обслуговування.

Майбутні фахівці протягом навчання в університеті вивчають процес управління підприємствами сфери обслуговування, готельних і ресторанних комплексів, транспортних організацій та зв’язку, підприємств лікувально-оздоровчого напряму, розваг та відпочинку, тощо.

Основним завданням фахівців, які працюють у сучасних готелях і ресторанах, є створення і впровадження новітніх прийомів роботи, що забезпечуються колективними зусиллями працівників усіх служб, постійним і ефективним контролем, удосконаленням форм і методів обслуговування, вивченням і впровадженням передового досвіду, нової техніки та інноваційних технологій.

Система підготовки кадрів для готельно-ресторанного бізнесу, яка функціонує в університеті, формує змістовні знання, уміння, навички, а також досвід самостійної роботи кожного студента.
Наш навчальний заклад відкритий для всіх, хто хоче стати висококваліфікованим організатором, справжнім майстром готельно-ресторанного сервісу.

Спеціалізації:

технології в ресторанному господарстві;

  • ресторанна справа та сервіс;

  • інноваційні технології ресторанної справи.

Місцероботивипускників:

  • готелі, ресторани та інші заклади готельно-ресторанного бізнесу;

  • відділи збуту та логістики готельно-ресторанних комплексів;

  • органи державного управління, контролю та якості продукції.

Посади, на якихпрацюють фахівці:

  • директор (заступник директора) готелючи ресторану;

  • начальник відділу з маркетингу та комерції у готельно-ресторанному бізнесі;

  • менеджер готельно-ресторанної справи;

  • ресторатор;

  • технолог харчової продукції;

  • інспектор з контролю якості продукції;

  • спеціаліст в підрозділах з виробництва, реалізації та організації споживання товарів та продукції ресторанного господарства і послуг;

  • спеціаліст з матеріально-технічного забезпечення (економіст зі збуту, начальник відділу збуту);

  • викладач готельно-ресторанної справи у навчальному закладі.

Міні галерея


Квітень
Червень