Фахівець в туристичному бізнесі – моє майбутнє

  • Дата публікації: 31.07.2014

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – це вже статус, а добре навчатися у ньому – це гордість.

Я дуже задоволена здобутою освітою, її якість дає свої плоди. Зараз працюю у туристичній компанії та всі знання здобуті у стінах ВУЗу, стали в нагоді. Розпочинаючи свою роботу в туристичній компанії не було такого, як зазвичай кажуть: «Забудьте все, чого вас навчали в університеті». База набутих знань та практичних навичок легко дозволили ввійти у робочий графік та швидко стати професіоналом у своїй галузі.

Під час навчання у ВУЗі було чимало позитивних емоцій від студентського життя. Особливо від вечорів КВК та святкувань Дня Факультету. Для нас, вчорашніх школярів, які не до кінця розуміють, що очікувати від своєї майбутньої професії, тим більше такої інноваційної на той час, як спеціаліст з Туризмознавства, більшість предметів були дійсно цікаві, особливо ті, які викладалися максимально наближено до практики, такі як: екскурсознавство, маркетинг та менеджмент в туризмі.

У нас був хороший курс, дружний… Ми разом, з викладачами відвідували туристичні виставки, розробляли екскурсії і проводили їх в місті, для своїх однокурсників, спочатку соромлячись, що на нас звертають увагу перехожі. Хтось влітку проходив стажування за кордоном, хтось в туристичних фірмах міст України. З кимось спілкуємося на даний час, з кимось майже родичі, з кимось розійшлися шляхи, але мені приємно згадати всіх. А ще я дуже пишаюся, що саме в університеті я зустріла друзів на все життя.

Щодо університету можу сказати наступне: «добре, проте замало!». Тому що усвідомлення того, що навчатися – це добре, приходить не одразу, а десь на третьому курсі, коли ти приблизно визначився зі своїми цілями та устремліннями. І якщо усвідомлення прийшло, то навчання стає на радість, книги – у поміч, а диплом – на користь.

З повагою,

випускниця V курсу економічного факультету Гецнюк Ольга.

Міні галерея


Лютий
Квітень