Подорож до ,,української Швейцарії”

  • Дата публікації: 13.06.2014

6 червня 2014 року відбувся туристичний похід в смт. Буки. В поході взяли участь студенти економічного факультету напряму підготовки ,,Туризм”, які є членами туристичного клубу ,,Меридіан” та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. Під час походу студенти відвідали краєзнавчий музей смт. Буки та познайомились з історією містечка, яка нараховує вже майже п’ять століть.

Маршрут походу пролягав вздовж річки Гірський Тікич та каньйону, що знаходиться на її берегах. Під час походу туристична група оглянула греблю та приміщення гідроелектростанції, яка має незвичну конструкцію та в свій час забезпечувала електроенергією смт. Буки та прилеглі села та промислові підприємства.

Були зроблені зупинки біля водоспаду ,,Вікторія”, як його охрестили туристи, а також група зупинялась ще в багатьох мальовничих місцях, щоб поглянути, як вирує вода на камінні, помилуватись величними скелями канйону та вражаючою природою. Під час однієї із таких зупинок туристи приготували на вогнищі смачний обід.

Студенти та викладачі отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень від походу. Заплановані нові туристичні походи, які дадуть змогу і надалі знайомити туристів з перлинами рідного краю!

Міні галерея


Лютий
Квітень