Практична підготовка майбутніх фахівців

  • Дата публікації: 06.05.2014


Серед різноманітних форм організації навчальної роботи значне місце в системі підготовки фахівців посідають практичні та лабораторні заняття. Головне їх завдання – закріпити теоретичні знання, сформувати уміння і навички з тієї чи іншої навчальної дисципліни.

В рамках практичної підготовки майбутніх фахівців у галузі готельно-ресторанної справи відбулося заняття-екскурсія з дисципліни «Товарознавство» для студентів 16 групи економічного факультету на базі супермаркету «Велика кишеня». Згідно плану практичного заняття студенти мали змогу ознайомитися із асортиментом борошна, круп, хліба і хлібобулочних виробів, макаронних виробів; маркуванням та вимогами до їх пакування та зберігання. Студенти навчилися визначати сортність, дефекти товарів та вибирати високоякісну продукцію .

Така форма засвоєння теоретичних знань, формування професійних вмінь студентів особливо важливою є в умовах широкого асортименту товарів, які пропонує торгівельна мережа, оскільки саме на майбутніх фахівців у сфері готельно-ресторанного бізнесу покладено завдання максимального задоволення потреб споживачів, забезпечення високого рівня обслуговування відвідувачів, що дозволить підняти імідж готелю й ресторану, зробити привабливішим для клієнтів.

Міні галерея


Березень
Травень