Здоров’я – гонорар мудрих

  • Дата публікації: 11.04.2014

7 квітня міжнародне співтовариство відзначало Всесвітній день здоров’я. Це свято було засноване на честь створення Всесвітньої організації здоров’я. Вперше святкування Всесвітнього дня здоров’я відбулось в 1950 році. Уже тоді глобальною ідеєю заходу була пропаганда здорового способу життя і боротьба з поширенням різних захворювань.
Колектив інформаційного сектору «Econom Info» провів серед жителів міста Умань соціальне опитування з метою виявлення рівня відповідальності уманчан за власне здоров’я.
На питання «Що таке здоров’я?» отримали від респондентів такі відповіді: «Здоров’я – це все, що у нас є», «Здоров’я – це найкраще, найцінніше, що ми маємо», «Здоров’я – це постійний рух, фізична та розумова праця», «Здоров’я – стан, коли комфортно себе почуваєш, відсутній біль у тілі».
На запитання «Як ви вважаєте, що потрібно для того, щоб підтримувати своє здоров’я?» опитувані відповідали, що потрібно вживати здорову їжу, у весняний період більше фруктів та овочів, займатися спортом та відмовитися від шкідливих звичок.
Тому бажаємо всім бути здоровими і життєрадісними!

Міні галерея


Березень
Травень