Бінарний семінар: теорія та практика страхування

  • Дата публікації: 09.04.2014

Особливістю сучасного семінарського заняття у вищій школі є раціональне співвідношення теорії і практики в навчальній діяльності. Така форма роботи дозволяє охопити оптимальний обсяг знань, навчитись творчо їх використовувати, здобути необхідні уміння та навички.

У рамках вивчення навчальної дисципліни «Страхування» для студентів 3 курсу спеціальності «Туризм» було проведено бінарний семінар на тему «Об’єкти та види страхування».

Теоретична частина заняття розпочалася з відтворення уже вивчених понять у галузі страхування. У результаті студенти висвітлили особливості організації страхового захисту майнових інтересів фізичних та юридичних осіб, охарактеризували окремі види особистого, майнового страхування та страхування відповідальності в Україні.

Практичну частину продовжив Ілля Володимирович Мельниченко – спеціаліст зі страхування Уманського Регіонального центру Страхової Групи «ТАС». Ілля Володимирович зупинився на особливостях надання страхових послуг СГ «ТАС», розповідь побудував на основі досвіду власної практичної діяльності. Між представником страхової компанії та студентами зав’язався тісний діалог, що дозволило якісно підняти рівень їх знань через об’єктивно змодельовані процеси за видами страхування.

Бінарний семінар дав змогу створити умови для практичного засвоєння, використання та систематизації набутих знань, пошуку аргументів для активізації аналітичних здібностей та інтеграції теоретичних здібностей у практику.

Міні галерея


Березень
Травень