Практичні дослідження методики побудови і проведення екскурсії

  • Дата публікації: 26.03.2014

13 березня 2014 року з метою ознайомлення студентів економічного факультету напрямку підготовки Туризм з культурною спадщиною Уманщини та вивченням методики побудови і проведення екскурсії викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Кожухівською Р.Б. було проведено екскурсію до картинної галереї.
Картинна галерея – місце, де зустрічаються сьогодення і минуле. Коли проходиш по її залах, то відчуваєш, як дух часів, що пішли, наповнює тебе. Тут можна робити замітки, годинами розглядати дивовижні картини.
Студенти завітали до постійного відділу, де розглянули картини, ікони, статуетки, старовинний посуд, потім відвідали інший відділ – персональну виставку робіт художників сучасності. Та найбільше, мабуть, студентам запам’яталася виставка українського національного одягу з усіх регіонів України. Ці експонати зібрав і представив науковець-колекціонер Юрій Мельничук. Крім національних костюмів були представлені і ляльки-манекени. Студенти дізналися багато цікавого про традиції українського народу.


Такі заходи сприяють тому, що студенти мають можливість не тільки здобути знання у вищому навчальному закладі, а й збагатити себе духовно, розвиватися як особистість. Адже розумове виховання не може бути відірваним від морального.

Міні галерея


Лютий
Квітень