Відкрити серце для любові та турботи

  • Дата публікації: 26.12.2013

У багатьох господинь збереглися речі, які вже ніхто не одягає, а стан їх досить хороший і викидати шкода. Говориться про дитячі речі, доля яких лежати у шафах, на горищі чи в інших побутових місцях. Але замість того щоб збирати пил їх можна подарувати тим, хто в них має потребу, і не завтра, а вже сьогодні.
Організація благодійного заходу дає можливість привернути увагу максимальної кількості людей до соціальних проблем нашого міста, а саме до проблем дітей. У нашому місці, на жаль, є дітки-сироти і вони не мають таких можливостей, як діти у сім’ях.
Не будьте байдужими, не залишайтесь осторонь, адже на ще не принесену вами річ уже чекають, – звертається до уманчан молода художниця Даша Пісна .
фото 1
Тому, почувши заклик молодої художниці студенти економічного факультету разом з викладачами кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку та аудиту організували благодійний захід.
Основною метою зібрання була передача дитячих речей та іграшок дітям Уманського притулку для дітей, що по вул. І. Гонти, 12. В ньому знаходиться понад 30 дітей.
На замітку. Широковідомі благодійні заходи. На початку серпня 2010 38 американських мільярдерів підписали зобов’язання віддати не менше половини свого статку на добродійність. З ініціативою під назвою ” Клятва дарування “( англ. TheGivingPledge) Виступили засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс і відомий інвестор УорренБаффет. Серед тих, що підписали ініціативу – кінорежисер Джордж Лукас і мер Нью-Йорка Майкл Блумберг. 10 грудня 2010 до ініціативи УорренаБаффета приєдналися МаркЦукерберг і ДастінМосковіц, засновники найбільшої в світі соціальної мережі Facebook. Разом з ними до ініціативи, що заохочує найбагатших американців на участь в добродійності приєдналося ще 15 чоловік.

Березень
Травень