Обличчя Хелловіна економічного факультету

  • Дата публікації: 04.11.2013

Одним з «новомодних» свят, яке захоплено відзначається молодим поколінням в Україні став Хелловвін. Цей язичницький кельтський обряд здійснюється щорічно, у ніч 31 жовтня, і є не чим іншим, як святкуванням на честь закінчення збору врожаю, а також на честь відкриття воріт в зиму.

Як відомо на Хелловін відбуваються тематичні костюмовані вечірки, люди прикрашають свої оселі та будівлі різними атрибутами та вирізають ліхтарі з гарбузів. Таких традицій дотрималися і студенти економічного факультету.

 Цього дня наші студенти довели, що не лише вивчають іноземні мови, а й вміло переймають звичаї інших країн, приєднуються до їх традиційних свят.

Аудиторії  та кафедри економічного факультету оздобили декораціями, що відповідають тематиці свята – на стінах причаїлись кажани, павуки, привиди, звідусіль на гостей споглядали страхітливі «обличчя» гарбузів. Стіннівки з містичними гаслами навіювали особливий настрій. Костюми учасників вражали оригінальністю. Серед них були вампіри, скелети, відьми, монстри.

На учасників та гостей свята чекали цікаві ігри, конкурси, розваги, пісні, частування солодощами. Навколо панувала тепла та дружня атмосфера.

Українські студенти та викладачі довели, що можуть святкувати Хелловін не гірше, ніж американці чи британці. Всі отримали неймовірне задоволення від дійства й з нетерпінням чекають на наступне святкування Хелловіна в нашому університеті.

Міні галерея


Березень
Травень