Старт шостого сезону “Global Management Challenge Junior”

  • Дата публікації: 08.10.2013

7 жовтня 2013 року відбулося засідання наукового гуртка «Стратегічні аспекти антикризового управління підприємством» (керівник – Білошкурський М. В., к. е. н., доцент кафедри маркетингу та управління бізнесом), в якому взяли участь студенти 3 курсу економічного факультету галузей знань «економіка підприємства», «фінанси і кредит», «маркетинг», «туризм».

Приводом для зібрання послужило рішення студентського наукового товариства щодо участі у VI Всеукраїнському чемпіонаті зі стратегічного менеджменту “Global management challenge junior”.

За результатами засідання студентами зареєстровано 4 команди для участі у Всеукраїнському чемпіонаті зі стратегічного менеджменту “Global management challenge junior”, початок якого заплановано на 14 жовтня 2013 року:

1. Команда “Lime”:

Вигівська Юлія Юріївна – капітан;

Довбиш Олександр Михайлович;

Дунаєвська Алла Анатоліївна.

2. Команда Генерація:

Мельник Світлана Андріївна – капітан;

Байрук Наталія Олександрівна;

Шудря Наталія Олександрівна.

3. Команда Paradiseapple”:

Петрухіна Любов Володимирівна – капітан;

Автомеєнко Артем Андрійович;

Згінін Ігор Вікторович;

Івахнюк Микола Павлович;

Шклярук Максим Юрійович.

4. Команда A.M.P.M.”:

Нікіфоров Богдан Васильович – капітан;

Додонова Тетяна Олександрівна;

Корнійчук Аліна Василівна;

Тисевич Богдана Миколаївна.

Перший тур чемпіонату проходитиме в режимі он-лайн з 14 до 29 жовтня 2013 року. Команди, які переможуть у своїх конкурентних групах, вийдуть до другого туру (режим он-лайн, 4-19 листопада 2013 року), і лише 8 найсильніших студентських команд візьмуть безпосередню участь у фіналі чемпіонату «Національний коктейль». Тож побажаємо всім нашим командам позмагатися у фіналі. І нехай переможе найсильніший!

Міні галерея


Березень
Травень